Met innovatieve ideeën, uitgebreide vakkennis en een perfecte uitvoering is Sommer GmbH als familiebedrijf al meer dan vijftig jaar een belangrijke en succesvolle speler op de markt. Een van de unieke kernactiviteiten is Alugraphics. Tijdens het digitale- of zeefdrukproces op geanodiseerd aluminium wordt de inkt direct in de open poriën van het aluminium geperst. Dit proces is zeer slijtvast, krasbestendig en vergelijkbaar met het zetten van een tatoeage.

Als specialisten op het gebied van productie gaan ze betrokken te werk en streven ze - naast de allerhoogste kwaliteit – ook innoverende producten en productiemethoden na. Het doel is om veranderingen in de markt en de vraag in een vroegtijdig stadium te herkennen en hierop in te spelen door nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Een vakkundig advies en de ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen of buitengewone toepassingsgebieden vinden zij hierbij heel normaal. Dienstverlening betekent voor hen ook flexibel reageren op veranderingen in het wensenpakket van de klant. Spoedopdrachten voeren ze binnen no-time uit en omvangrijke orders zijn voor Sommer GmbH geen enkel probleem.

 

 Met behulp van moderne machines produceert Sommer GmbH op 9000 m2 robuuste producten van topkwaliteit. Met de nieuwste generatie stans- en laserapparatuur kunnen ze aan bijna alle wensen van de klant voldoen. Membraantoetsenborden, behuizingen en touchscreens ontwikkelen ze, ook als geïntegreerd systeem, in nauwe samenwerking met hun klanten. Vervolgens produceert Sommer GmbH ze ook op maat. 

Met de nieuwste druklijnen en flexibele productiemachines zorgen ze voortdurend voor een hoog kwaliteitsniveau. Zowel kleine- als grote oplages voor typeplaatjes, barcode labels of etiketten vormen geen enkel probleem. Bovendien leveren ze altijd op tijd. Door onderstaande waarden is Sommer Benelux heel verheugd met een partner als Sommer GmbH.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor Sommer GmbH voorop. Het bedrijf kent een open cultuur en alle medewerkers spannen zich dagelijks in om hun producten en processen te verbeteren. Kwaliteit betekent voor hen dat ze pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Aangezien het kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens ISO TS 16949, DIN en ISO 9001:2001 kunnen zij aan de huidige en toekomstige kwaliteitseisen voldoen.

Service

Een vakkundig advies en de ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen of buitengewone toepassingsgebieden vindt Sommer GmbH heel normaal. Dienstverlening betekent voor hen ook om flexibel te reageren op veranderingen in het wensenpakket van de klant. Op die manier kunnen ze in korte tijd aan ieders vraag voldoen.

Prestaties

De productiemethoden en -processen zijn bij Sommer GmbH zo efficiënt ingericht dat ze hun producten tegen een competitieve prijs aan kunnen bieden en deze bovendien altijd op tijd kunnen leveren. Concurrerende prijzen vallen wat hen betreft ook onder prestaties, net zoals het halen van deadlines en de mogelijkheid te leveren wat de klant graag wil. Zo voldoen zij aan al jouw verwachtingen op het gebied van effectiviteit en snelheid.

Milieu

Bij Sommer GmbH voelen ze zich verantwoordelijk voor het milieu en toekomstige generaties. Hun productie is daarom bijzonder milieuvriendelijk en ze proberen zo min mogelijk hulpbronnen te gebruiken. Het milieubeheersysteem van Sommer GmbH is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001. Samen met hun medewerkers zet Sommer GmbH zich iedere dag weer in voor het milieu, onder meer door nieuwe-, innovatieve producten te ontwikkelen.