De focus van Sommer Benelux ligt op de productie van grafisch bedrukte en mechanische bewerkte onderdelen. De volgende productietechnologieën worden hierbij ingezet: digitaal druk, zeefdruk, frezen, laseren, stansen en buigen, gecombineerd met verschillende finishing technieken zoals anodiseren, poedercoaten en slijpen. Daarnaast monteren wij, in cleanroom omstandigheden, frontfolies, schakelaars, touchscreens en displays op onze producten.
Productidentificatie, ook wel Industrial Graphics genoemd, is een belangrijke productgroep van Sommer Benelux. Bij productidentificatie kun je denken aan naam- en typeplaten, logo designs, barcode labels en schaalverdelingen.

Sommer Benelux levert frontfolies, schakelaars en capacitieve- en resistieve touch oplossingen. De volgende productietechnologieën worden hierbij ingezet: digitaal druk, zeefdruk, lamineren en montage tot complete functionele bedieningsunits. Touchscreens en schakelaars worden ontwikkeld in zowel resistieve- als capacitieve technologieën. De R&D-afdelingen zijn verantwoordelijk voor nieuwe innovaties en klantspecifieke oplossingen. Sommer Benelux ontwikkelt en produceert innovatieve HMI, Human Machine Interface. Om tot een complete oplossing te komen, assembleren wij de producten met display en elektronica in verschillende metalen en kunststof behuizingen.