Skip to main content

Over ons

Met innovatieve ideeën, omvattende kennis en een perfecte uitvoering zijn we als familiebedrijf al meer dan 50 jaar succesvol op de markt.

Als specialisten op het gebied van productie gaan we betrokken te werk en streven we naast de hoogste kwaliteit ook nieuwe producten en productiemethoden na met als doel om veranderingen in de vraag in een vroegtijdig stadium te herkennen en nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Een vakkundig advies en de ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen of buitengewone toepassingsgebieden vinden wij maar heel normaal. Dienstverlening betekent voor ons ook om flexibel te reageren op veranderingen in het wensenpakket van de klant. Spoedopdrachten voeren we voor u binnen no-time uit.

Omvangrijke orders zijn voor ons geen enkel probleem

Met behulp van moderne installaties produceren we op 5000 m2 robuuste producten van topkwaliteit. Met onze nieuwste generatie stans- en laserapparatuur kunnen we aan bijna alle wensen van de klant voldoen. Membraantoetsenborden, behuizingen en touchscreens ontwikkelen we, ook als geïntegreerd systeem, in nauwe samenwerking met onze klanten. Vervolgens produceren we ze ook op maat. Met de nieuwste drukinstallaties en flexibele productiemachines zorgen we voortdurend voor een hoog kwaliteitsniveau. Zowel kleine als grote oplages voor typeplaatjes, plaatjes met streepjescodes of etiketten vormen geen enkel probleem. Bovendien leveren we altijd op tijd. Tijdens het drukproces op geanodiseerd aluminium wordt de inkt direct in de open poriën van het aluminium geperst. Dit proces is vergelijkbaar met een tatoeage.

Onze filosofie

kwaliteit

Kwaliteit staat voor ons voorop. Ons bedrijf kent een open cultuur. Al onze medewerkers spannen zich dagelijks in om onze producten en processen te verbeteren. Kwaliteit betekent meer voor ons: We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Is kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens ISO TS 16949, DIN EN ISO 9001:2001 en vormt een van de elementen waarmee we aan uw huidige en toekomstige kwaliteitseisen voldoen.

Service

Een vakkundig advies en de ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen of buitengewone toepassingsgebieden vinden wij maar heel normaal. Dienstverlening betekent voor ons ook om flexibel te reageren op veranderingen in het wensenpakket van de klant. We werken zo flexibel dat we ook in korte tijd aan uw vraag kunnen voldoen.

prestaties

Ons productiemethoden en -processen zijn zo ingericht dat we onze producten tegen een competitieve prijs kunnen aanbieden en deze bovendien altijd op tijd kunnen leveren. Concurrerende prijzen vallen wat ons betreft ook onder prestaties, net zoals het halen van deadlines en de mogelijkheid om te leveren wat de klant wil. Wij voldoen aan al uw verwachtingen op het gebied van effectiviteit en snelheid.

milieu

Binnen ons moderne bedrijf voelen we ons verantwoordelijk voor het milieu en toekomstige generaties. Onze productie is bijzonder milieuvriendelijk en probeert zo min mogelijk hulpbronnen te gebruiken. Ons milieubeheersysteem is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001. Samen met onze medewerkers zetten we ons iedere dag weer in voor het milieu, onder meer door nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen.